Akvizicija

Portal o zdravlju Kreni Zdravo postaje dio Nova TV grupe

Autor: miab
event 27.10.2021.
kreni-zdravo

Portal Kreni Zdravo postao je prošlog tjedna dio Nova TV grupe.

Izuzetno kvalitetan sadržaj portal nudi s misijom promicanja zdravstvenih tema, savjetima za zdrav život u različitim segmentima. Portal okuplja brojne suradnike koji aktivno doprinose sadržaju i temama iz područja zdravlja i lifestylea. Zdravstvene teme kreiraju, redigiraju liječnici. Sadržaj je prije svega vjerodostojan, ispravan, autentičan te koristan za čitatelje.  

Nova TV kao najjača multimedijalna kompanija kontinuirano ulaže u visoko kvalitetan sadržaj s ciljem unaprjeđenja naše ponude i kreiranju dodatne vrijednosti za čitatelje i klijente. Naši su čitatelji u centru naših planova i strateški smo orijentirani tome da zadovoljimo njihove potrebe i da rastemo zajedno. Zdravstvene teme danas važnije su no ikad, želimo našim čitateljima ponuditi najbolji sadržaj koji postoji na tu temu, stoga je akvizicija portala Kreni Zdravo, koji je lider u svom segmentu, za nas jako važan korak i vjerujemo da će uvelike obogatiti sadržaj koji nudimo na platformi DNEVNIK.hr.

Direktorica odjela Novih medija Nove TV, Maja Blumenšajn.

Portal Kreni Zdravo pridružio se tako bogatom portfelju Nova TV grupe koja, uz news portal DNEVNIK.hr, okuplja i niz uspješnih specijaliziranih portala: ženski lifestyle portal zadovoljna.hr, portal specijaliziran za sport gol.hr,  zatim showbuzz.hr koji donosi zanimljivosti iz svijeta poznatih i slavnih, specijalizirani portal za putovanja i gastronomiju punkufer.hr, specijalizirani portal za tehnologiju zimo.hr, portal zabavnog karaktera folder.hr, portale za mlade Teen385, Moj Faks i Idesh te portale Novatv.hr, Domatv.hr i Nova Plus.

Teme vezane uz zdravlje, koronavirus, prehranu, ljepotu, vježbanje, mame i bebe i općenito zdravi životni stil ne propustite pročitati na krenizdravo.dnevnik.hr.

HUDI na društvenim mrežama