.eu Web Awards

Lika Club pobijedio na .eu Web Awards 2022 u medijskoj kategoriji

Autor: ozrenk
event 21.11.2022.
(c) Likaclub.eu

Na europskom natjecanju .eu Web Awards 2022. portal Lika Club, član HUDI-ja, osvojio je prvo mjesto u kategoriji The House of .eu

Natjecanje u organizaciji EURid-a čije je finale održano 17. studenog u Belgiji, svečano je završeno nakon aktivnog dana s ispunjenim programom i Masterclassom za sve finaliste iz Europe, njih 18. Među njima se u kategoriji The House of .eu našao i lički medij Lika Club, dio Prilika Grupe i članica HUDI-ja, kao jedan od 3 finalista uz medije aboutbulgaria.eu i techtoday.eu.

Peteročlani stručni žiri proglasio je Lika Club pobjednikom i potvrdio njihov kvalitetan dugogodišnji rad. Nagradu i statuu za Lika Club je preuzeo Ante Fumić, vlasnik portala Lika Club ispred nakladnika medija Prilika Grupe.

Lika Club, te Ličko-senjska županija sada broji još jedan uspjeh na nacionalnoj i europskoj razini, a primarno je za njega zaslužan mladi tim. Tena Brnad kao višegodišnja urednica portala, Josip Durdov kao višegodišnji fotoreporter, Branka Pavlović kao kolumnistica Ličkih priča, te brojni drugi koji su dio Lika Cluba proteklih osam godina.

EURid je neprofitna organizacija koja temeljem natječaja i imenovanja od strane Europske komisije upravlja domenama .eu, .ею, i.ευ. EURid surađuje s više od 700 akreditiranih registara, ima sjedište u Diegemu (Belgija), a regionalne urede u Pisi (Italija), Pragu (Češka) i Stockholmu (Švedska). Više informacija možete naći na: www.eurid.eu.

HUDI na društvenim mrežama