Karijere i posao

Telegram pokrenuo Openspace, platformu za profesionalni razvoj

Autor: miab
event 23.11.2021.
Openspace

Nova platforma namijenjena je korisnicima koji u svom profesionalnom životu žele ostvariti više, navode iz Telegrama.

Portal Telegram lansirao je Openspace.hr, novu platformu za profesionalni razvoj, od traženja idealnog posla, radnog okruženja i potencijalnog poslodavca, do karijernih savjeta, poslovne inspiracije i osobnih financija.

Kroz autorske reportaže, analize, vijesti i istraživanja, platforma Openspace donosit će priče o intrigantnim kompanijama i inspirativnim karijerama, novim trendovima na radnom mjestu, kao i konkretne savjete za sve etape profesionalnog puta, od prvog intervjua za posao do efikasnih pregovora za bolje uvjete.

Nova platforma namijenjena je korisnicima koji u svom profesionalnom životu žele više – kulturu koja im više odgovara, okruženje koji im je poticajnije, osobno napredovanje i veću plaću – kao i kompanijama koje traže najbolje kandidate kako bi osnažili i unaprijedili svoje timove.

Ono što zovemo tržištem rada postalo je iznimno dinamično i kompleksno, posebno u zadnjih godinu i pol dana, od fleksibilnog mjesta rada do nepreglednih mogućnosti pokretanja vlastitog posla preko digitalnih alata.

Direktor Telegrama Miran Pavić

Više o platformi pročitajte na Telegramu, a posjetite i Openspace.hr.

HUDI na društvenim mrežama