Pridružite nam se

Kreirajmo zajedno budućnost digitalnog oglašavanja u Hrvatskoj!

Novosti

SOMOBORAC

HUDI kao suorganizator ovogodišnjeg 11. izdanja SoMo Borca aktivno sudjeluje u organizaciji medijskog dijela eventa – hrvatski članovi žirija su HUDI članovi i pripremamo razne zanimljive sadržaje kao dio programa.

HUDI ISTRAŽIVANJE

Povodom 11. izdanja SoMo Borca powered by Httpool i prve cjelodnevne konferencije, Hrvatska udruga digitalnih izdavača ekskluzivno predstavlja veličinu tržišta i strategije digitalnih pretplata u Hrvatskoj.

DIGITAL LABIN

Za manje od 48 sati počinje Digital Labin 2023. konferencija, koja je glavna tema posljednjih tjedana u Labinu, a čiji smo medijski partner.

Što je HUDI?

Vodeće strukovno udruženje za okupljanje online medija i svih ostalih industrija koje sudjeluju u digitalnom oglašavanju.

1.

Tijelo koje radi na konceptu jedinstvenog mjerenja za sve portale, odnosno tržišne monete. Doznajte tko čini ovu radnu skupinu!

2.

Tijelo zaduženo za uvođenje digitalnog AdExa na hrvatsko tržište.

3.

Tijelo koje prolazi kroz sve pravne odluke vezane uz poslovanje subjekata na internetskom tržištu. U suradnji s relevantnim državnim tijelima, donosi preporuke ponašanja.

4.

Tijelo zaduženo za razvoj i implementaciju strategija za poboljšanje dostupnosti, kvalitete i dosega regionalnih i tematskih medijskih portala u Hrvatskoj

5.

Tijelo zaduženo za praćenje tržišta digitalnih pretplata i razvoj novih strategija, tehnologija i procesa u cilju pružanja najboljeg korisničkog iskustva te povećanja povrata ulaganja.

6.

Tijelo zaduženo za istraživanje novih tehnologija oglašavanja te potencijalnih načina unapređenja postojećih rješenja.

1.

Od više izviđača mjerenja posjećenosti web stranica do nestandardiziranih metrika uspješnosti svih formata digitalnog oglašavanja, izazova s podatkovne strane ima mnogo.

2.

Nije tajna da su posljednje godine izazovne za izdavače s poslovne strane, a sve vodi do neodrživog poslovnog modela za većinu sudionika na tržištu.

3.

Strukovna koordinacija u digitalnom segmentu poslovanja do sada nije postojala, što je dovelo do zaostajanja u razvoju.

4.

Dok s jedne strane imamo trend spuštanja agencijskih provizija, s druge raste količina nestandardiziranih pitcheva za digitalne medijske budžete.

Tko su ljudi iza HUDI-ja?

Osnivač i direktor, Telegram Media Grupa

Direktor i član uprave, 24sata

Direktor pravnih i regularnih poslova, RTL Hrvatska

Direktorica novih medija, Nova TV

Direktor digitalnih operacija, Hanza Media

Operativni direktor, Index promocija

Operativni direktor, Index promocija

Osnivači HUDI-ja

Newsletter

Dobivajte vijesti o digitalnoj industriji u svoj sandučić!